BLI MEDLEM

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

BLI MEDLEM

Genom att stötta oss med 100kr/år blir du även medlem i föreningen God Moves
-swisha till 123 511 26 28


God Moves Dansskola är en ideell förening, som tillsammans med Studieförbundet Bilda Sydväst idag erbjuder dansklasser i centrala Vårgårda för över 200 elever. Vi har 24 klasser i veckan för elever i åldrarna 4 – 80+ med tyngdpunkten på barn och ungdomar upp till 18 år. 

Dans förknippas med rörelse, musik, glädje och gemenskap. För God Moves är budskapet viktigt, något som vi tagit fasta på vid vår årliga dansuppvisning på Kulturen i Vårgårda. Kärleken från Gud och mellan människor, människans unika varelse, men även samhällsproblem tas upp.

Vi vill vara en dansskola där alla ska kunna få vara med oavsett ekonomisk bakgrund. Flera i familjen ska kunna vara med och därför har vi tagit fram olika familjerabatter. Det finns även möjlighet att få reducerat medlemspris om ekonomin är ansträngd.
Vi brinner också för en levande landsbygd där framför allt de unga har möjlighet att växa och utvecklas och där kulturutbudet håller en hög kvalitet.  

För att kunna erbjuda danskurser till alla och hålla nere terminsavgifterna så är God Moves beroende av sponsring, stödförsamlingar och individuella gåvor!
Med er hjälp kan skolan leva vidare och barn och ungdomar i Vårgårdaområdet får möjlighet till dans, rörelse, glädje och gemenskap. Samt att vi kan vara en trygg samlingspunkt där vårt största mål är att alla ska känna sig välkomna, sedda och värdefulla, för den man är!

Ingen summa är för liten!


TACK! 

VI SÖKER FLER SPONSORER [länk]


VI DU BLI STÖDMEDLEM? [länk]