INFOBREV JAN 2024

GODMOVES                                              INFO-BREV                               JANUARI 2024 

 
IFÖRENINGS-INFO IALINGSÅS IÖVRIGT              
 

IFÖRENINGS-INFO


Välkomna tillbaka alla dansare och hoppas ni haft en fin jul och nyår! Nu sätter vi snart igång igen med en ny danstermin! Vårterminen startar v. 4 och håller på till v. 20 och redan v. 6 är det kompisvecka där ni får ta med er en kompis till dansklassen. Mer info kommer när det närmar sig!

 

Då Kulturen byggs om under våren 2024 så kommer vi inte, som det ser ut just nu, kunna ha vår föreställning där! Vi håller på och kollar runt lite på andra alternativ och kommer med info så fort vi vet var vi kan vara. Ni kan så länge boka in 17–19 maj då vi planerar att ha föreställningen den helgen.-Ledare VT24
Bonette Bryngelsten är fortsatt föräldraledig under våren och Linnéa Jansson fortsätter att vicka för henne. Som ledare i Vårgårda hittar ni också Lilli Elfstrand, Anna Gerdin och Annie Götsten.
Vi välkomnar Sandra Rydsmo tillbaka efter föräldraledighet!


Vi vill även hälsa välkommen till Klara Langwagen, Astrid Bråse och Matilda Segerlind som är nya dansledare hos oss i vår!

Klara och Matilda kommer att hålla i grupperna som dansar i Alingsås och Astrid kommer att ha grupp i Vårgårda. Mer info om alla hittar ni på personalsidan.


Vi vill även tacka Katharina Taus som avslutar sin tid hos oss för hennes jobb och engagemang!  


Läs igenom informationen nedan!

Där hittar ni info om fakturor, anmälan/avanmälan mm och har ni ytterligare frågor så är det bara att höra av sig på mejl eller sms. -Informationskanal

Vi satsar mer på att använda vår hemsida för information till alla deltagare på dansskolan. Kortare sms kommer gå ut när ny info för grupperna finns att läsa, samt vid akutare fall som sjukfrånvaro/inställd lektion. Vi samlar information under fliken "Elev -info". Där finner ni info kring schema, uppvisningar och övrig föreningsinfo.
Vi kommer skicka sms från vår e-tjänst via Bilda, men vi finns fortfarande kvar för frågor via sms och mail. Obs, skickar vi från e-tjänsten så får ni ett sms från ett Bilda-nummer. Dessa sms går ej att besvara!


-Fakturor för vårterminen skickas på mail ca. två veckor in i terminen. Fakturan skickas från Studieförbundet Bilda. Får du inte din faktura? Maila oss, från den mailadress du vill ta emot information/faktura, så fixar vi det! Skriv även med vilka dansare det gäller! Fakturan skickas alltid via mail om inget annat är överenskommet med administratör. Innan man hör av sig får man gärna kolla sin skräppost, ibland kan den råka hamna fel. OBS! Fakturan kan EJ betalas via swish!


-Kontaktuppgifter

Om ni byter nummer eller mailadress meddela oss gärna detta så vi infon vi skickar ut når er.


-Trivsel och miljö i danssalen

Vi ledare på God Moves har under en längre tid känt av en trend som växer mer och mer. Det handlar om arbetsmiljön i danssalen där det lätt blir högljutt, ofokuserat och stimmigt. Mest märkbart i barngrupper och upp i ung TechTeens. Samtala gärna hemma kring vad en gruppaktivitet innebär. Punkter att ta upp:

 

  • Inget prat under pågående övning/dans
  • Tänk på ljudnivån
  • Var lyhörd efter danslärarens röst – uppmärksamma och tystna när hen börjar tala
  • Rör ingen rekvisita och dra ej fram mattor etc, utan att fråga först
  • Om man av någon anledning behöver sätta sig ner eller gå ut ur rummet, tala med dansläraren
  • Häng inte på stången – den är ej till för det!IALINGSÅS 
Vi har 2 nya ledare i Alingsås! Vi har Matilda Segerlind som kommer hålla i Minis och i Kids/Maxis och Klara Langwagen som kommer hålla i TechTeens 12+. Välkomna! 

Vi kommer ha våra klasser i Pingstkyrkan denna terminen också. IINFO- ÖVRIGT

SWISH: 123 511 26 28

OBS! Deltagaravgifter betalas endast via faktura från Bilda!


DÖRR-KOD i Vårgårda: 7089

Kursanmälan gäller tills vidare och vi flyttar automatisk upp alla när det är dags att byta åldersgrupp.

Avanmälan ska göras i god tid, alltid innan fakturan för terminen skickats ut- Inför vårterminen en månad i förväg och inför höstterminen helst redan i juni. Det kan ibland vara svårt att förutsäga redan då, men vi ser gärna att ni meddelar oss så fort ni kan, då elevantalet har en avgörande del i planering av grupper, schema, timanställda ledare osv. Vid avanmälan som kommer in efter att fakturan för terminen skickats ut, tar vi ut en avgift på 100 kr och gör man en avanmälan senare än andra veckan in i en termin, är man skyldig att betala hela terminsavgiften. Avanmälan görs på mail eller sms.

Ni har säkert sett BILDA LOGGAN som syns på bl.a. våra reklamblad och affischer. Studieförbundet Bilda är en ideell, partipolitiskt obunden organisation som vill uppmuntra människors sökande efter kunskap och utveckling. Detta görs genom studiecirklar, kurser och annan verksamhet tillsammans med deltagare samt på uppdrag av samhället eller organisationer. Bilda hjälper God Moves bl.a. administrativt och föreningens fasta dansledare har sin anställning där.


Allt gott!

Med vänliga hälsingar,
Linnéa, Sandra, Lilli, Anna, Annie, Klara, Matilda & Astrid


Datum & Tider
VT2024


VT24: v.4-v.20


KOMPISVECKA: v.6


LOV: v.7 & v.14 

Övriga datum som dansskolan är stängd: 

28-29 mars, 30 april, 1 maj & 9-10 maj
 

VÅRFÖRESTÄLLNING:
17-19 majGod Moves Styrelse
Ordförande I Niklas Dalén
Vice Ordförande I Tobias Kullingsjö 
Kassör I Johan Holm
Sekreterare I Sofia Rydetorp 
Vice Sekreterare I Charlotte Kullingsjö
Ledamot I Mattias Skogholm
Ledamot I Daniel Eliasson
Valberedning I Kristoffer Kullingsjö
Valberedning I Erik Martinsson