INFOBREV JANUARI 2023

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

GODMOVES                                              INFO-BREV                               JANUARI 2023 

 
IFÖRENINGS-INFO IALINGSÅS IÖVRIGT              
 

IFÖRENINGS-INFOKOMPISVECKA V.6

Alla dansare på God Moves får denna veckan ta med en kompis till veckans lektion för att testa på. För att vi ska kunna planera dessa lektioner på bästa sätt, eventuellt sätta in extra ledare etc. så behöver vi en anmälan till detta tillfället. Tryck på knappen! 


-Schemaförändringar / Ledare HT22
Bonette Bryngelsten går nu på föräldraledigt och lämnar över till Linnéa Jansson som kommer att vikariera under året, 50% i januari och sen 80% f.o.m. i februari. Varmt Välkommen Linnéa! Mer info om Linnéa hittar ni på personal-sidan. Vi hälsar även Katharina Taus varmt välkommen! Katharina kommer ta Kids Tisdagar och TT-gruppen FAITH under vårens termin. Mer om Katharina hittar ni också på personal-sidan.

-Informationskanal

Under våren kommer vi satsa mer på att använda vår hemsida för information till alla deltagare på dansskolan. Kortare sms kommer gå ut när ny info för grupperna finns att läsa, samt vid akutare fall som sjukfrånvaro/inställdlektion. Vi samlar information under fliken "Elev -info". Där finner ni info kring schema, uppvisningar och övrig föreningsinfo.
Vi kommer skicka sms från vår e-tjänst via Bilda, men vi finns fortfarande kvar för frågor via sms och mail. Obs, skickar vi från e-tjänsten så får ni ett sms från ett Bilda-nummer.

Detta för att slippa skicka långa sms, och för att få all info samlad på en plats.
Det kommer vara ett pågående struktureringsarbete med hemsidan under våren. 


-Terminsavgifterna har under åren med pandemin inte höjts, men hösten 2022 gjorde vi en mindre höjning på 20kr. Aktuella avgifter hittar ni under fliken "Kurser"


- Fakturor för vårterminen skickas ut i slutet av januari. Får du inte din faktura? Maila oss, från den mailadress du vill ta emot information/faktura, så fixar vi det! Skriv även med vilka dansare det gäller! Fakturan skickas alltid via mail om inget annat är överenskommet med administratör.IALINGSÅS 
Efter lite ändringar med deltagare etc. så kommer det vara tre grupper igång i Alingsås på måndagar. En sammanslagninga av grupperna Busis/Minis, Kids/Maxis och sen även  TechTeens.  Barngrupperna fortsätter i Equmeniakyrkan med lite ändrade tider för att eventuellt kunna starta upp en Busis på sikt. TT.A (tonår) byter till Pingstkyrkans lokaler. IINFO- ÖVRIGT

SWISH: 123 511 26 28


DÖRR-KOD i Vårgårda: 7089

Kursanmälan gäller tills vidare och vi flyttar automatisk upp alla när det är dags att byta åldersgrupp.

Avanmälan ska göras i god tid, alltid innan fakturan för terminen skickats ut- Inför vårterminen en månad i förväg och inför höstterminen helst redan i juni. Det kan ibland vara svårt att förutsäga redan då, men vi ser gärna att ni meddelar oss så fort ni kan, då elevantalet har en avgörande del i planering av grupper, schema, timanställda ledare osv. Vid avanmälan som kommer in efter att fakturan för terminen skickats ut, tar vi ut en avgift på 100 kr och gör man en avanmälan senare än andra veckan in i en termin, är man skyldig att betala hela terminsavgiften. Avanmälan görs på mail eller sms.

Ni har säkert sett BILDA LOGGAN som syns på bl.a. våra reklamblad och affischer. Studieförbundet Bilda är en ideell, partipolitiskt obunden organisation som vill uppmuntra människors sökande efter kunskap och utveckling. Detta görs genom studiecirklar, kurser och annan verksamhet tillsammans med deltagare samt på uppdrag av samhället eller organisationer. Bilda hjälper God Moves bl.a. administrativt och föreningens fasta dansledare har sin anställning där.


Allt gott!

Med vänliga hälsingar,
Stina, Linnéa, Anna, Katharina & Maja


Datum & Tider
VT2023


VT23: v.2-v.19
KOMPISVECKA: v.6
LOV: v.7 & v.15 
Övriga dagar dansskolan är stängd:
6-7 april, 1 maj 


UPPVISNINGAR:
12-14 maj
anmälan tas emot hela marsGod Moves Styrelse
Ordförande I Niklas Dalén
Vice Ordförande I Tobias Kullingsjö 
Kassör I Johan Holm
Sekreterare I Sofia Rydetorp 
Vice Sekreterare I Charlotte Kullingsjö
Ledamot I Mattias Skogholm
Ledamot I Daniel Eliasson
Valberedning I Kristoffer Kullingsjö
Valberedning I Erik Martinsson