INFOBREV

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

INFO-BREV

GODMOVES                                                                    FEB. 2022                          
 

IFÖRENINGS-INFO IALINGSÅS INYHETER IÖVRIGT   ____________________________________________________________________________________________ 
 

IFÖRENINGS-INFO

- KOMPISVECKA: v.14 i Både Vårgårda och Alingsås. Anmälan kommer göras via nätet! 
Denna veckan får alla ta med sig en kompis till sin danslektion. För att kunna förbereda klasserna så bra som möjligt så tar vi in anmälan till detta tillfälle.
Klicka HÄR för anmälan!

- FAKTUROR för vårterminen skickas ut i månadsbytet Jan/feb! Får du inte din faktura? Maila oss, från den mailadress du vill ta emot information/faktura, så fixar vi det! Skriv även med vilka dansare det gäller! Fakturan skickas alltid via mail om inget annat är överenskommet med administratör.

-ANMÄLAN TILL KULTUREN görs under Mars månad. Vi hoppas och tror att det ska funka i år och därför kör vi, tills vidare, på som "vanligt" nu. Man kan alltså anmäla sitt deltagande under hela Mars månad :) Mer info kommer! Datum hittas till höger --> alt. nedan i mobilvy.

- DÖRRKODEN i Vårgårda: 7089

-SCHEMABYTE inför HT22
Arbetet med schemat inför hösten 2022 kommer starta i april. Har man då önskemål eller önskar anmäla/ avanmäla sig från kurs så uppskattar vi om man redan då hör av sig!


IALINGSÅS

- KOMPISVECKA: v.14 i Både Vårgråda och Alingsås. Anmälan kommer göras via nätet! 
Denna veckan får alla ta med sig en kompis till lektionen. För att kunna förbereda klasserna på ett bra sätt så tar vi in anmälan till detta tillfälle. 


INYHETER

WORKSHOP REPERTOAR 15år+
- intresseanmälan (Vårgårda -Avancerad)

Under fyra tisdagar i mars kommer vi att hålla en workshop/introduktionskurs i repertoar, där vi går in lite djupare på hur man kan arbeta med material avsett för scenen. Det kan se ut på många sätt, och i den här kursen kommer vi testa på att jobba fram ett stycke, där dansarna (eleverna) får vara en stor del i skapandeprocessen.
Som elev kommer du att få utrymme och verktyg för att skapa och uttrycka dig kreativt. Vi inleder varje tillfälle med trygghetsövningar i syfte att skapa en avslappnad stämning i rummet, där det är högt till tak. Grupparbete och improvisationsövningar förekommer också. Kom ihåg att här finns inget rätt och fel! :)
Bra att veta i coronatider är att denna workshop innehåller viss kroppskontakt. Kursen är gratis.


DATUM: 8, 15, 22, 29 mars
TID: kl: 19.30-21.00
LEDARE: Lilli Elfstrand

Maila eller skicka ett sms med en intresseanmälan!
Obs, gäller dansare 15år +


ANMÄL DIG TILL WORKSHOPEN HÄR!


Intresseanmälan Kids (Alingsås med eventuell start HT22)
Du som är 8-9 år och bor i Alingsås är varmt välkommen att anmäla dig till gruppen Kids! I den här kursen lär vi känna vår kropp och varandra genom lek och dans. Vi skolar koncentrations- och koordinationsförmåga, minne och kreativitet.
Tänkt dag/tid: onsdag kl: 17.45-18.45

Lämna din intresseanmälan till godmoves@bilda.nu

Intresseanmälan TT (Alingsås med eventuell start HT22)
TechTeens fördjupar dig mer i jazz- och modern dansteknik. Uppvärmningen består av teknikövningar, styrka och stretch. I slutet av klassen tar vi oss an en koreografi. För dig som är 12 år och uppåt.
Tänkt dag/tid: onsdag kl: 19.00-20.30

Lämna din intresseanmälan till godmoves@bilda.nu

Obs, kurserna i Alingsås startar med förutsättningarna att vi får in tillräckligt många intresserade!IINFO- ÖVRIGT

- Kursanmälan gäller tills vidare och vi flyttar automatisk upp alla när det är dags att byta åldersgrupp.

-Avanmälan ska göras i god tid, alltid innan fakturan för terminen skickats ut- Inför vårterminen en månad i förväg och inför höstterminen helst redan i juni. Det kan ibland vara svårt att förutsäga redan då, men vi ser gärna att ni meddelar oss så fort ni kan, då elevantalet har en avgörande del i planering av grupper, schema, timanställda ledare osv. Vid avanmälan som kommer in efter att fakturan för terminen skickats ut, tar vi ut en avgift på 100 kr och gör man en avanmälan senare än andra veckan in i en termin, är man skyldig att betala hela terminsavgiften. Avanmälan görs på mail eller sms.

- Ni har säkert sett BILDA LOGGAN som syns på bl.a. våra reklamblad och affischer. Studieförbundet Bilda är en ideell, partipolitiskt obunden organisation som vill uppmuntra människors sökande efter kunskap och utveckling. Detta görs genom studiecirklar, kurser och annan verksamhet tillsammans med deltagare samt på uppdrag av samhället eller organisationer. Bilda hjälper God Moves bl.a. administrativt och föreningens fasta dansledare har sin anställning där.


Med vänliga hälsingar,
Bonette, Lilli, Stina, Sandra & Molly


Datum & Tider
HT2021


VT22: v.3 t.o.m. v.20
LOV: v.7, v.15 + röda dagar
KOMPISVECKA: v.14

UPPVISNING:
20 mars- Equmeniakyrkan Ljurhalla
21-22 maj med rep 20 maj- Kulturen
 

God Moves Styrelse
Ordförande I Jenny Martinsson
Vice Ordförande I Niklas Dalén
Kassör I Johan Holm
Sekreterare I Erika Svennberg
Vice Sekreterare I Tobias Kullingsjö
Ledamot I Josefin Edelgård
Ledamot I Mattias Skogholm
Valberedning I Kristoffer Kullingsjö
Valberedning I Sofia Rydetorp