Personal

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSONAL

Bonette Bryngelsten

Dansledare i Vårgårda. 

Proffessionellt utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Dans-genrer: showjazz, lyrisk jazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Pedagogisk utbildning inom barndans. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi, teater och sång.

Lilli Elfstrand (tjänstledig 2022/23)


Dansledare och administratör i Vårgårda.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München, med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. 


Sandra Rydsmo (föräldraledig nov 2022-23)

Dansledare i Vårgårda och i Alingsås.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 

Stina Krantz

Dansledare i Vårgårda. 
Stina har dansat på GodMoves i många år och varit en del av musikal-ensamblen AMTS innan hon bestämde sig för att  vidareutbilda sig inom artisteriet. Hon sökte in till Musikallinjen vid Balettakademien i Göteborg. Där har hon gått yrkesutbildningen och tog examen som Musikalartist våren 2020. Har utbildning/kompetens i stilarna: showjazz, lyrisk jazz, balett, steppdans.

Anna Gerdin (vikarie 2022/23)

Dansledare i Vårgårda och Alingsås.
Anna har under barn- och tonåren dansat på God Moves. Under gymnasiet studerade hon dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås. Under året 2021/22 har Anna gått KRIK-linjen Bibel-Träning-Hälsa i Mullsjö. Anna kommer under året även att jobba som ungdomsledare i en av våra stödförsamlingar,- Equmeniakyrkan Asklanda-Ornunga. 

Maja Eliasson

Barndansledare i Vårgårda.
Maja har sedan barnsben dansat på God Moves och nu studerar hon även trejde året inom dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås.