Personal

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSONAL

Bonette Bryngelsten (Föräldraledig VT 2024)

Dansledare i Vårgårda. 

Proffessionellt utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Dans-genrer: showjazz, lyrisk jazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Pedagogisk utbildning inom barndans. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi, teater och sång.

Lilli Elfstrand


Dansledare och administratör i Vårgårda.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München, med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och street. 


Sandra Rydsmo

Dansledare i Vårgårda.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 

Linnéa Jansson (vikarie 2024/25)

 

Dansledera i Vårgårda.

Linnéa är utbildad inom dans på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke därefter 2 åringa danslinjen vid Löftadalens folkhögskola. 2018-2020 Studerade Linnéa till Danspedagog vid Karlstad universitet

Dans-genrer: Contemporary (modern), Jazz, Balett,Stepp-dans och Street. 

Anna Gerdin

Dansledare i Vårgårda.
Anna har under barn- och tonåren dansat på God Moves. Under gymnasiet studerade hon dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås. Under året 2021/22 har Anna gått KRIK-linjen Bibel-Träning-Hälsa i Mullsjö. Anna kommer under året även att jobba som ungdomsledare i en av våra stödförsamlingar,- Equmeniakyrkan Asklanda-Ornunga. 

Annie Götsten 

Barndansledare i Vårgårda.
Annie började dansa på God Moves 2010 och har sedan barnsben varit med oss som deltagare. Nu tar hon steget in som dansledare får våra yngre dansgrupper. 

 Klara Langwagen

Dansledare i Alingsås

Klara är utbildad vid Svenska Balettskolan i Göteborg och delvis vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Studerar till ämneslärare i dans vid Högskolan för Scen och Musik. Brinner för Jesus och önskar ge vidare dans med kreativt skapande till andra, unga som äldre.

Arbetar med stilar som balett, modern nutida, improvisation, hiphop och jazz.


Astrid Bråse


Dansledare i Vårgårda

Astrid har dansat på God Moves under lång tid. 2015 började hon som deltagare, och nu ska hon ta över en Maxis grupp och börja som ledare. 

 Matilda Segerlind

Barndansledare i Alingsås

Matilda går andra året på Alströmergymnasiet med inriktning dans. Matilda har dansat på Godmoves sen 2012 och tar nu steget in i ledarrollen.