Personal

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSONAL

Bonette Bryngelsten

(Föräldraledig på onsdagar t.o.m. maj 2021)

Dansledare i Vårgårda. 

Utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg [länk]. Dans-genrer: showjazz, lyrisk jazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi och sång.
Lilli Elfstrand

(Föräldraledig fr.o.m. december 2020)


Dansledare och administratör i Vårgårda.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München [länk], med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. Sandra Rydsmo

Dansledare i Vårgårda och i Alingsås.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg[länk]. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, Balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 


Stina Krantz

Dansledare i Vårgårda. (Vick-tjänst)
Stina har dansat på GodMoves i många år och varit en del av musikal-ensamblen AMTS innan hon bestämde sig för att  vidareutbilda sig inom artisteriet. Hon sökte in till Musikallinjen vid Balettakademien i Göteborg [länk] . Där har hon gått yrkesutbildningen och tog examen som Musikalartist våren 2020. Har utbildning/kompetens i stilarna: showjazz, lyrisk jazz, balett, steppdans.
Anna Bråse

Dansledare i Vårgårda.

Anna är själv danselev i den avancerade dansgruppen Alive med fokus på jazzfusion. 

Medverkat som både solist och ensemble i ett flertal dansföreställningar och har tillsammans med Alive varit en del av Gullbranna-festivalens dansscen under sommaren 2016 och 2018.

Besöksadress: Kungsgatan 46, Vårgårda I Postadress: Centrumgatan 3, 447 30 Vårgårda I Swish:123 511 26 28
Tele/SMS: Bonette 0720- 15 77 23 I Tele/SMS: Stina 0730- 61 71 83 I Tele/SMS: Sandra: 0790- 654792 I Mail: godmoves@bilda.nu