Personal

PERSONAL

Bonette Bryngelsten (Föräldraledig 2023)

Dansledare i Vårgårda. 

Proffessionellt utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Dans-genrer: showjazz, lyrisk jazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Pedagogisk utbildning inom barndans. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi, teater och sång.

Lilli Elfstrand (tjänstledig 2022/23)


Dansledare och administratör i Vårgårda.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München, med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. 


Sandra Rydsmo (Föräldraledig nov 2022-23)

Dansledare i Vårgårda och i Alingsås.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 

Stina Krantz

Dansledare i Vårgårda. 
Stina har dansat på GodMoves i många år och varit en del av musikal-ensamblen AMTS innan hon bestämde sig för att  vidareutbilda sig inom artisteriet. Hon sökte in till Musikallinjen vid Balettakademien i Göteborg. Där har hon gått yrkesutbildningen och tog examen som Musikalartist våren 2020. Har utbildning/kompetens i stilarna: showjazz, lyrisk jazz, balett, steppdans.

Linnéa Jansson (vikarie 2023)

 

Dansledera Vårgårda och Alingsås

Linnéa är utbildad inom dans på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke därefter 2 åringa danslinjen vid Löftadalens folkhögskola. 2018-2020 Studerade Linnéa till Danspedagog vid Karlstad universitet

Dans-genrer: Contemporary (modern), Jazz, Balett,Stepp-dans och Street. 

Anna Gerdin (vikarie 2022/23)

Dansledare i Vårgårda och Alingsås.
Anna har under barn- och tonåren dansat på God Moves. Under gymnasiet studerade hon dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås. Under året 2021/22 har Anna gått KRIK-linjen Bibel-Träning-Hälsa i Mullsjö. Anna kommer under året även att jobba som ungdomsledare i en av våra stödförsamlingar,- Equmeniakyrkan Asklanda-Ornunga. 

Maja Eliasson

Barndansledare i Vårgårda.
Maja har sedan barnsben dansat på God Moves och nu studerar hon även trejde året inom dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås.  

Katharina Taus 

Katharina är proffessionellt utbildad danspedagog och koreograf vid Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien med huvudfokus på modern dans inkl. improvisation och koreografi. Hon dansade vid Volksoper Wien, har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi och har mycket pedagogisk erfarenhet. Har utbildning/kompetens i floorwork, contactimprovisation, musikinterpretation och balett. Hon arbetar även som Shiatsupraktiker.