Personal

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSONAL

Bonette Bryngelsten

(Föräldraledig på onsdagar t.o.m. okt 2021)

Dansledare i Vårgårda. 

Proffessionellt utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg [länk]. Dans-genrer: showjazz, lyrisk jazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Pedagogisk utbildning inom barndans. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi, teater och sång.

Lilli Elfstrand

(Föräldraledig t.o.m. november 2021)


Dansledare och administratör i Vårgårda.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München [länk], med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. 
Sandra Rydsmo

Dansledare i Vårgårda och i Alingsås.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg[länk]. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 


Stina Krantz

Dansledare i Vårgårda. (Vick-tjänst)
Stina har dansat på GodMoves i många år och varit en del av musikal-ensamblen AMTS innan hon bestämde sig för att  vidareutbilda sig inom artisteriet. Hon sökte in till Musikallinjen vid Balettakademien i Göteborg [länk] . Där har hon gått yrkesutbildningen och tog examen som Musikalartist våren 2020. Har utbildning/kompetens i stilarna: showjazz, lyrisk jazz, balett, steppdans.
Molly Esbjörnsson

Barndansledare i Vårgårda.
Molly har under barn- och tonåren dansat på God Moves innan hon sen studerade vidare inom dans på Alströmergymnasiets estetiska program i Alingsås.  

Mer infomation kommer!