NewBody

INEW BODY 

Nu är det ett par år sedan som vi senast sålde Newbody-produkter men nu i Februari kommer vi att dra igång en ny försäljning. Precis som för många andra så drabbas God Moves ekonomi negativt av pandemin. En inställd vårföreställning 2020 och ett tapp av dansare p.g.a pandemin gör att vi har minskat våra intäkter senast året. Pengarna för försäljning av Newbody går direkt till föreningens kassa. Vi hoppas att så många som möjligt vill/kan var med och handla/sälja. Vem som helst kan registrera sig för att sälja oavsett vilken grupp man tillhör. Gå in på denna länk för att skapa en personlig registreringssida som är knuten till God Moves. https://www.newbody.se/reg/TDAHEJB. Alla som säljer registrerar sin försäljning på sin personliga sida.  

Det går också alldeles utmärkt att sälja Newbody via nätet utan att behöva göra fysiska besök. När du har skapat din personliga registreringssida så finns det en QR kod eller länk man kan skicka ut, via sms, mail, eller socialmedier och på så sätt inte behöva göra fysiska besök utan kan sälja utan att behöva träffa dom man vill sälja till.   

Ni som är med i dom äldre grupperna på dansskolan: Tech Teens, Dudes, Alive, InMo och Rocks kommer att få kataloger med er hem eller kan hämta på God moves om ni har digitala lektioner för tillfället, Men det är oerhört tacksamt om även ni som tillhör de yngre grupperna vill hjälpa till och sälja. Varje sålt paket ger en intäkt som är viktig för vår förening.  

Har du frågor eller stöter på problem får du gärna höra av dig till 
Niklas.dalen@varsego.se, 0733-741751 

Hälsningar Niklas Dalén 

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________