Personal

PERSONAL

Bonette Bryngelsten


Dansledare.

Utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg [länk]. Dans-genrer: showjazz, lyriskjazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco. Arbetar även med olika frilansuppdrag inom dans/koreografi och sång.

Lilli Elfstrand


Dansledare och administratör.
Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München [länk], med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har arbetat i olika frilansuppdrag inom dans och koreografi. Har även utbildning/kompetens i improvisation, lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. 
Sandra Rydsmo

Dansledare hos oss och i Alingsås.
Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg[länk]. Har utbildning/ kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, Balett, lyrisk modern dans, stepp och street. 


Anna Bråse

Dansledare.

Anna är själv danselev i den avancerade dansgruppen Alive med fokus på jazzfusion. 

Medverkat som både solist och ensemble i ett flertal dansföreställningar och har tillsammans med Alive varit en del av Gullbranna-festivalens dansscen under sommaren 2016 och 2018.

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Besöksadress: Kungsgatan 46, Vårgårda I Telefon: 0322 795 86 SMS: Bonette 0720 15 77 23

SMS: Lilli 0730 61 71 83 Postadress: Centrumgatan 3, 447 30 Vårgårda I Mail: godmoves@bilda.nu