Personal

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSONAL

Bonette Bryngelsten

(Föräldraledig läsåret 2018/19)


Dansledare och konstnärlig ledare för God Moves.

Utbildad till musikalartist vid Balettakademien i Göteborg [länk]. Dans-genrer: showjazz, lyriskjazz, jazzfunk, balett, steppdans.

Har utöver dessa stilar utbildning/kompetens i reggaeton, salsa, merengue och disco.

Arbetar även frilans med sång, teater och dans/koreograf-uppdrag.

Lilli Elfstrand


Dansledare och administratör. Kommer under läsåret 2018/19 att ta över huvudansvaret. Lilli är proffessionellt utbildad dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München [länk], med huvudfokus på modern dans inkl. partnering och floor. Har även utbildning/kompetens i lyrisk-modern- och showjazz, balett och streetdance. Frilansar vid sidan av med olika projekt, bland annat i danskompaniet Celidance.

Sandra Rydsmo


Vikarierande dansledare och  på 80 procent. I vikariatet kommer Sandra att hålla i danspass och även hjälpa till med planering och administration. Sandra är en av GodMoves första danselever och slutade hos oss för att vidareutbilda sig inom dansen och sedan till musikalartist vid Performing Arts School i Göteborg [länk]. Under tiden som student har hon medverkat i flertalet uppsattningar så som Göteborgsoperans ”En amputerad själ” 2012 och senast som dansare i ”I love musicals” som spelades på Ullevi 2017. Har utbildning/kompetens i stilarna lyrisk-modern- och showjazz, Balett, lyrisk modern dans, stepp och street.

Evelina Halén


Dansledare för våra yngsta elever i Busis. Evelina är själv danselev i den avancerade tonårsgruppen Alive med fokus på modern jazz. 

Medverkat i ett flertal dansföreställningar och har tillsammans med Alive varit en del av Gullbranna-festivalens dansscen under sommaren 2016.

Besöksadress: Kungsgatan 46, Vårgårda I Telefon: 0322 795 86 I SMS: 0730 61 71 83

Postadress: Centrumgatan 3, 447 30 Vårgårda I Mail: godmoves@bilda.nu